TRAŽIŠ? NAĐI.

STREET FOOD HOOK&COOK PULA

Fast food, seafood, fish, burger, snack bar
O NAMA


 

Hook & cook Pula

Hook and Cook Festival je pokret nastao iz ljubavi prema moru i hrani. Kolektiv je mladih entuzijasta i vizionara koji uvijek traže nove mogućnosti približavanja mora i morskih specijaliteta, novih prehrambenih navika i kulture življenja svim ljudima koji to prepoznaju.

Hook & Cook Pula - Street food

Hook and Cook street seafood projekt je dvojce prijatelja sa zdravim i otvorenim pristupom prema hrani, suradnji i kolaboraciji između vrsnog mladog ribara Siniše s dugogodišnjim iskustvom na plivarici i lovu na tune te mladog prvaka u podvodnom ribolovu i vječnog zaljubljenika u more Josipa.

 

Povezani morskom pričom i čvrstim partnerstvom predstavljaju se kao novi i snažni nositelji ribarskog sektora i ugostiteljstva s ciljem promoviranja kreativnih morskih jela na moderan street food način.

 

Pogledajte Hook & Cook menu.


Hook & cook Ruža


Duboko se nadamo da ćete i vi koji čitate ovo prepoznati projekt Hook & Cook i dopustiti nam da vam se približimo s našom hranom, idejama i idealima kao jednim novim, kvalitetnim i modernim poglavljem prehrane i načina života.

 

Dnevni menu pratite na našem facebook profilu.

PROIZVODI I USLUGE


 
Fast food - Fish - Burger Pula
 
Cilj Hook & Cook-a jest sačuvati i održati prirodne resurse koji uvelike utječu na naš svakodnevni život i naše prehrambene navike. Poanta svega jest njegovati održivi pristup kvalitete, svježine, jednostavnosti i etike prilikom pripreme hrane kako bismo izvukli sve stare tradicionalne i nove originalne okuse i mirise u našim jelima. Na taj način uživamo povjerenje šire zajednice i kvalitetom možemo konkurirati jeftinim i brzim proizvođačima i ponuđačima hrane.
 

Hook & Cook Festival

Hook and Cook Festival je pokret nastao iz ljubavi prema moru i hrani.
Kolektiv je mladih entuzijasta i vizionara koji uvijek traže nove mogućnosti približavanja mora i morskih specijaliteta, novih prehrambenih navika i kulture življenja svim ljudima koji to prepoznaju.

 

Tunana Fishing Medulin

Tunana Fishing iz Medulina opskrbljuje Hook and Cook s najkvalitetnijm svježim morskim namirnicama - tuna, shark, iglun, lampuga... 

 
Street Food Ruža - Burgers POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"STREET FOOD HOOK&COOK PULA" se nalazi u ovim kategorijama
Street food, seafood, fast food, fish restaurant, burger, snack bar, hook&cook, hook & cook, hook 'n cook, hook and cook, Pula

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se