TRAŽIŠ? NAĐI.

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE VITA SANA

Starački dom, stacionar, fizikalna, terapija, Ližnjan
O NAMA

Starački dom Pula

Dom za starije i nemoćne Vita Sana smješten je u Ližnjanu, malom naselju kod Pule. Prostor je izgrađen 2014. godine, a prostire se na 2500 m2 okućnice. Želimo pridonijeti unapređenju kvalitete života osoba starije životne dobi kontinuiranim nadograđivanjem postojećih oblika skrbi na najvišem mogućem stupnju izvrsnosti. Sukladno Zakonu o socijalnoj skrbi pružamo usluge smještaja, prehrane, njege, brige o zdravlju, socijalnog rada, fizikalne terapije, radnih aktivnosti, savjetovanja i pomaganja
 


Uz 24-satnu skrb našeg stručnog osoblja, koji se sastoji od voditelja, medicinskog osoblja, njegovatelja, kuharica i spremačica, također su redovne i posjete liječnika opće prakse i specijalista te vježbe uz fizikalnog terapeuta. Naši njegovatelji pomoći će vam da se osjećate zdravo u svome tijelu te da godine života koje dolaze ispunite kvalitetom, zajedništvom, prijateljstvom i zadovoljstvom.

Zdravstvena skrb i fizikalne terapije

Posebnu pažnju pridajemo individualnom pristupu svakom korisniku što nam omogućava ciljanu i potrebnu njegu i zdravstvenu skrb. Stručan tim djelatnika i vanjskih suradnika garancija su pružanja kvalitetne njege te pravovremene medicinske skrbi. Kako bi našim korisnicima omogućili potrebnu skrb opremljeni smo kvalitetnim aparatima što nam omogućava obavljanje niza medicinskih tretmana. 
 
Osim osnovne medicinske njege i skrbi korisnicima su na raspolaganju i tretmani fizioterapeuta u prostoru posebno opremljenom i prilagođenom našim korisnicima. Grupne vježbe u jutarnjim satima, pa i na otvorenome, ukoliko vrijeme to dopušta, prema preporukama liječnika primjenjuju naši fizioterapeuti. Vježbe su prilagođene potrebama i tegobama naših korisnika treće životne dobi.

Smještaj i prehrana

Posebnu pažnju poklanjamo prehrani naših korisnika. Prilagođavamo je osobama sa specifičnim oboljenjima kao šećerna bolest, bolest žući, gušterače ili jednostavno preporuka prehrane liječnika. Kvalitetan odabir namirnica te svježe pripremljena i domaća hrana svakodnevno krase naše tanjure. Vrijedne ruke naših kuharica pripremaju razne specijalitete, a sve prema željama korisnika.
 
Osim brige o fizičkom zdravlju korisnika, pažnju poklanjamo i brizi o emocionalnom stanju i zdravlju korisnika. Organiziramo različite aktivnosti i terapije prilagođene željama i mogućnostima. Naši korisnici mogu uživati u raznim proslavama, rođendanima, radionicama te posjetama i druženjima s volonterima. Obilježavamo različite praznike i blagdane kako bi zadovoljili duhovne i vjerske potrebe naših korisnika.

Naš primarni cilj je da osiguramo vama ili članovima vaše obitelji siguran i miran boravak, adekvatnu medicinsku skrb te osjećaj kao da ste kod kuće.

Dnevni raspored

Njega: 06:30-08:30
Doručak: 09:00-10:00
Radna i fizio: 10:00-13:00
Ručak i odmor: 13:00-16:00
Rekreacija i zabava: 16:00-18:30
Večera: 18:30-20:00
Njega: 20:00-21:00

 
Mjesto mira, ljubavi i podrške Vama i Vašim najmilijima.
DJELATNOSTI

Dom za starije i nemoćne osobe Vita Sana nalazi se u blizini Pule. Naš dom vođen je stručnim i školovanim osobljem, te u potpunosti opremljen svom potrebnom medicinskom i inom opremom, i u mogućnosti smo ponuditi vam kvalitetan smještaj i iznimnu brigu o vama ili vašim najmilijima.
 

PROIZVODI I USLUGE

  • Skrb i njega
  • Fizikalna terapija
  • Prehrana
  • Aktivnosti
 
REFERENCE
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE VITA SANA" se nalazi u ovim kategorijama
Dom za starije i nemoćne, starački dom, stacionar, fizikalna, terapija, njega, Ližnjan, Pula

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se