TRAŽIŠ? NAĐI.

VRATA ISTRE

Garažna vrata Istra, prodaja, montaža, ugradnja, servisiranje, protuprovalna, Hörmann
Naziv poslovnog subjekta:    VRATA ISTRE
   052 496 100
Adresa:   Schiavuzzijev prilaz 55
                52100   Pula
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Darko Vrlazić
www.nmkonzalting.hr
www.epula.info/vrata-istre
Pridruži se
RADNO VRIJEME: od 9:00 do 17:00
O NAMA

Osnovna djelatnost firme NM Konzalting je prodaja, montaža i ugradnja svih vrsta vrata i prozora.


Povezano s osnovnom djelatnošću pružamo i usluge projektiranja i servisiranja naših proizvoda. Trenutačno zastupamo proizvode poznatih robnih brendova: Hormann (Kućna i garažna vrata, prozori, industrijska vrata, okviri i utovarna tehnika), te Kolnoa (protuprovalna i protupožarna vrata). Odabirom ovih marki poznatih po kvaliteti i dizajnu stvorili smo takvu paletu proizvoda koja omogućava pronalaženje rješenja unutar  ponude za sve potrebe naših klijenata.

Zadržavanje najviše razine kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetski najprihvatljivija rješenja, uz brzu, pouzdanu uslugu  vodeći  računa o ekonomskoj isplativosti  naših rješenja za klijente, osnovne su misije stručnog tima.
 
 • HORMANN - Danas se na tržištu građevinskih elemenata vrata, okovi i pogoni vežu za ime Hörmann ; jer na tom polju je Hörmann grupa vodeći ponuđač u Europi. Takva je reputacija postignuta dugogodišnjim, kontinuiranim rastom obiteljskog pogona u znaku inovacije, garancije kvalitete i suradnje s kupcima. Hörmann grupa je tvrtka u ekspanziji s internacionalnom orijentacijom. Vrata, okovi i motori proizvode se u još 15 visoko specijaliziranih tvornica u Europi, sjevernoj Americi i Aziji. Paleta proizvoda se kontinuirano širila. Osim poznatih klasika, paleta proizvoda danas obuhvaća rolo vrata, harmonika vrata, protupožarna i brzokretna vrata, motore i upravljačke jedinice, kao i sustave za pretovar, protupožarne i dimootporne završetke, kućna i unutarnja vrata i okvire.
 • KOLNOA - Tvornica Kolnoa vrata izrasla je iz tvrtke Kolnoa koja je na hrvatskom tržištu prisutna od 1993. godine kao zastupnik Mul-T-Lock-a. Ubrzo nakon početka rada svoju ponudu je proširila s blokada mjenjača na sustave zaključavanja i protuprovalna vrata.
 • PROTUPROVALNA VRATA - povoljne cijene
  Sigurnost i intima stambenog prostora od izuzetne je važnosti za ugodan boravak u vlastitom domu. Ulazna protuprovalna vrata doprinose osjećaju sigurnosti, a zvučna izolacija dodatno intimizira vaš stambeni prostor. U našoj se ponudi nalaze modeli protuprovalnih vrata različitog dizajna, pozivamo vas da potražite nešto po svom ukusu uz povoljnu cijenu. Brigu za provjeru mogućnosti ugradnje i potpunu realizaciju ugradnje i pratećih radova možete s potpunim povjerenjem prepustiti našem timu prodaje i montaže. U našoj ponudi uz veliki izbor protuprovalnih vrata možete pronaći i digitalne brave.

DJELATNOSTI

 • Garažna vrata
 • Prodaja vrata
 • Montaža vrata
 • Ugradnja vrata
 • Servisiranje vrata
 • Protupožarna vrata
 • Ručna vrata 
 • Drveni prozori i vrata 
 • Ulazna vrata 
 • Ručna vrata 
 • Protuprovalna vrata
 • Prozori i okviri
 • Motori za klizne i krilne kolne ulaze
 
Mul-t-lock, Hörmann, Kolnoa
 

RADNO VRIJEME:

pon-pet: 9:00 - 17:00 

PROIZVODI I USLUGE

Trenutačno prodajemo proizvode poznatih proizvođača:
 • Hörmann (Kućna i garažna vrata, prozori, industrijska vrata, okviri i utovarna tehnika)
 • Kolnoa (protuprovalna i protupožarna vrata)
Odabirom ovih marki poznatih po kvaliteti i dizajnu stvorili smo takvu paletu proizvoda koja omogućava pronalaženje rješenja unutar naše ponude za sve potrebe naših klijenata.       

Zadržavanje najviše razine kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetski najprihvatljivija rješenja, uz brzu, pouzdanu i ljubaznu uslugu je naša misija.

REFERENCE

NUDIMO SAMO KVALITETU - UVJERITE SE I SAMI!
BESKOMPROMISNA KVALITETA NA JEDNOM MJESTU
 

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"VRATA ISTRE" se nalazi u ovim kategorijama
Garažna vrata Istra, prodaja vrata, montaža, ugradnja i servisiranje vrata, prozora, protupožarna vrata, mul-t-lock, ručna vrata, protuprovalna vrata, Kolnoa, Hörmann, Pula, Istra, drveni prozori, drvena vrata, pogoni, sustavi zaštite, vrata za garaže, rolo vrata, pogoni, bežićni sustavi, nadstrešnice, trakaste zavjese, staklene stijene, aluminijska, ulazna, industrijska, vrata za dvorane

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se