TRAŽIŠ? NAĐI.

THERMO TRY

Plinoinstalacije, projektiranje, vodoinstalacije, solarni paneli, podno, centralno grijanje
Naziv poslovnog subjekta:    THERMO TRY
Adresa:   Mletačka 12
                52100   Pula
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Perica Bajs
www.epula.info/thermotry
www.thermotry.hr/
Pridruži se
O NAMA

Thermo Try je mala dinamična tvrtka iz Pule orijentirana ka projektiranju, izvođenju i nadzoru nad izvođenjem plinskih instalacija, instalacija grijanja i hlađenja kao i solarnih sustava!
U strojarstvu našim klijentima pokušavamo ponuditi kompletnu uslugu od izrade strojarskog projekta i izvođenja do administrativnih poslova koje je potrebno obaviti kako bi sustav mogli koristiti sigurno i u skladu sa propisima. Bez obzira radi li se o plinskoj instalaciji, sustavu podnog grijanja ili solarnom sustavu povezanom na toplinsku pumpu u suradnji s našim partnerima možemo Vam ponuditi kompletno riješenje. Našim klijentima nudimo podršku u svim fazama izrade strojarskih instalacija od iznalaženja idejnog riješenja i projektiranja preko dobave i ugradnje opreme i nadzora izvođenja do prikupljanja potrebnih uvjerenja i dozvola za ishodovanje odobrenja za korištenje Vaše instalacije. 

Plinske instalacije 

Tvrtka Thermo Try je ovlašteni izvođač za sve vrste plinskih instalacija neovisno o veličini i vrsti plinomjera ili snazi postrojenja. Tvrtka je također ovlaštena za izvođenje instalacija gradskog i zemnog plina od strane Gradske plinare Pula na području Istarske županije.

Podno grijanje

Nove tehnologije u grijanju dovele su do razvoja niskotemperaturnih sustava grijanja poput sustava podnog grijanja kod kojeg je postignuta gotovo savršena raspodjela temperature u prostoriji. Kod ovakvih sustava temperatura uz pod je viša dok temperatura prema stropu opada, a potrošnja energije je znatno manja nego kod klasičnih sustava grijanja.
Ovakvi su sustavi idealni za kombiniranje za solarnim sustavima.
Tvrtka thermo Try može Vam ponuditi potpunu uslugu od projekta i izvođenja do instaliranja i puštanja u pogon sustava podnog grijanja.

Centralno grijanje

Naš stručni tim može Vam ponuditi najbolje riješenje za centralno grijanje bilo kojeg prostora od projekta koji jamči optimalan razmještaj i snagu grijaćih tjela, preko izvođenja instalacije do puštanja sustava grijanja u pogon i servisiranja.
 

 
Počnite već danas štedjeti struju na grijanju i hlađenju Vašeg objekta!
 
Profesionalno smo osposobljeni za izvođenje i ispitivanje instalacija plina i grijanja i servisiranje svih vrsta spremnika UNP-a! 
Nalazimo se u Puli, nazovite +385 95 4975 201!

DJELATNOSTI

THERMO TRY PULA
 
Plinske instalacije
Vodoinstalacije
Projektiranje plinoinstalacija
Solarni paneli
Solarni sustavi
Podno grijanje
Centralno grijanje

 
Izvođenje:
Plinski bojleri - plinski bojleri SIME Murelle
Toplinska pumpa Toshiba ESTIA
Solarni paketi TiSun
Male dizalice topline Technibel iSERIES
Plinske instalacije

 

Preuzmite ThermoTry SolarCalc za Vaš Android mobilni telefon
i potpuno besplatno bilo gdje pronađite adekvatan TiSUN solarni sustav za Vaš objekt i saznajte njegovu približnu cijenu.


 


Cijene ispitivanja plinskih instalacija

Plinska instalacija u upotrebi
 • Instalacije do 10kW - 412,50 kn
 • Instalacije do 10-50kW do 3 trošila - 562,50 kn
 • Instalacije do 10-50kW preko 3 trošila - 687,50 kn
 • Instalacije do 50-100kW do 3 trošila - 937,50 kn
 • Instalacije do 50-100kW preko 3 trošila - 1.187,50 kn
 • Instalacije do 100-350kW do 3 trošila - 1.750,00 kn
 • Instalacije do 100-350kW preko 3 trošila - 2.250,00 kn
 • Instalacije preko 350kW - 3.125,00  kn
Nova/Rekonstruirana plinska instalacija
 • Instalacije do 10kW - 537,50 kn
 • Instalacije do 10-50kW do 3 trošila - 812,50 kn
 • Instalacije do 10-50kW preko 3 trošila - 937,50 kn
 • Instalacije do 50-100kW do 3 trošila - 1.187,50 kn
 • Instalacije do 50-100kW preko 3 trošila - 1.500,00 kn
 • Instalacije do 100-350kW do 3 trošila - 2.500,00 kn
 • Instalacije do 100-350kW preko 3 trošila - 3.125,00 kn
 • Instalacije preko 350kW - 3.750,00 kn
PROIZVODI I USLUGE

Ispitivanje plinskih instalacija

Da bi osigurali redovitu dostavu plina za Vašu tvrtku ili kućanstvo morate Vašu plinsku instalaciju, uređaje i dimovode redovito ispitivati!
Za tvrtke koje koriste UNP zakonske regulative nalažu da plinska instalacija treba biti ispitana jednom svakih pet godina, dok je plinske uređaje potrebno servisirati jednom godišnje. Ako plinski uređaji trebaju dimnjak dužni ste ga svake godine čistiti i ispitati.
 
Tvrtka Thermo Try može za Vas napraviti ispitati Vaših plinskih instalacija kako bi se osiguralo da je izvedena prema projektu, nepropusna, sigurna i spremna za uporabu. Naše klijente zadržavamo u bazi podataka kako bi ih na vrijeme mogli obavijestiti o potrebi da se ponovi ispitivanje plinskih instalacija.
 
 

Projektiranje strojarskih instalacija

U suradnji sa našim partnerima tvrtka Thermo Try može za Vas izraditi sve vrste projekata strojarskih instalacija. Projekt plinskih instalacija jedini je strojarski projekt koji ste prema hrvatskim zakonima i propisima obavezni izraditi prije početka korištenja plinskih uređaja.
Upravo iz tog razloga odlučili smo ponuditi Vam izradu izvedbenog ili projekta izvedenog stanja plinskih instalacija do tri trošila po jedinstvenoj cijeni od 1.850,00 kn.


Solarni paneli i solarni sustavi: Solarni paketi TiSun

TiSun SWS solarni komplet za pripremu potrošne tople vode je savršen kompaktni model za iskorištavanje BESPLATNE energije sunca za zagrijavanje vode. Topla voda se skladišti čak i u periodima kada nema sunca!

Prednosti TiSun solarnih kompleta
 • Solarni kompleti pažljivo posloženi od provjerenih i testiranih komponenti
 • Energetska učinkovitost (do 60%)
 • Brza i jednostavna ugradnja
 • Mogućnost ugradnje na sve vrste krovova, u krov ili na samostojeće nosače
 • Desetogodišnje jamstvo proizvođača na kolektore
 • Petogodišnje jamstvo na spremnike
 • Dug vijek trajanja zbog robusne konstrukcije i kvalitetnih materijala

Ugradnja podnog grijanja

Kako bi temperatura u cijelom prostoru bila jednolična i ugodna vrlo je važno da sustav podnog grijanja bude kvalitetno izveden. Posebno je važno da se zaštite prostori koji su na udaru hladnijeg zraka kao područja oko vrata i prozora kako bi se spriječile varijacije u temperaturi na tim područjima. Zbog malog strujanja zraka kod podnog grijanja prašina se gotovo i ne podiže sa poda za razliku od sustava centralnog grijanja kod kojih je sturjanje zraka znatno veće pa je prašina ponekad problem. Tvrtka thermo Try može Vam ponuditi potpunu uslugu od projekta i izvođeja do instaliranja i puštanja u pogon sustava podnog grijanja.

Sustavi centralnog grijanja

Suvremeni način života učinio je dom prostorom u kojem se želimo osjećati ugodno i opušteno. Ugodna temperatura prostora u kojem boravimo glavni je preduvijet za to.Pomoću sustava centralnog grijanja u cijelom se prostoru koji koristimo za život održava konstantna ugodna temperatura.
Bojler ili kotao kao izvor topline nalazi se izvan grijanih prostora, a za sustavom je povezan cijevima kroz koje struji ogrijevni medij, najšešće voda. Prostor se zagrijava preko ogijevnih tijela (radijatora) postavljenih unutar prostora koje je potrebno grijati.

REFERENCE

Plinske instalacije koje smo izveli ili ispitali
 • Uljanik Vodnjan, proizvodni pogon - sanacija i ispitivanje
 • Dragačevac, obiteljska kuća- ispitivanje instalacije
 • Ližnjan, apartmani i kuhinja - izvođenje i ispitivanje
 • Pula, obiteljska kuća - prirodni plin - izvođenje i ispitivanje
 • Banjole, obiteljska kuća- ispitivanje instalacije
 • Vodnjan, stambena zgrada - sanacija i ispitivanje
 • Betiga, obiteljska kuća - izvođenje i ispitivanje
 • Vinkuran, obiteljska kuća sa četiri stana - izvođenje POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"THERMO TRY" se nalazi u ovim kategorijama
Plinoinstalacije, projektiranje, vodoinstalacije, solarni paneli, podno, centralno grijanje, solarni sustavi, ispitivanje plisnkih instalacija, Pula

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se