TRAŽIŠ? NAĐI.

RANCH BARBA TONE

Horseback riding, team building, jahanje konja
Naziv poslovnog subjekta:    RANCH BARBA TONE
   Nazovite nas    

Adresa:   Manjadvorci 60
                52207   Pula
Općina  Barban
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Zoran Uravić
http://istra-riding.com/
http://www.epula.info/ranch_barba_tone/
Pridruži se
O NAMA

Ranch Barba Tone

Nedaleko od Pule, na cesti Pula-Labin nalazi se selo Manjadvorci gdje se smjestio Ranch Barba Tone, koji ima raznolike domaće životinje i konje. Za sve ljubitelje životinja djelatnici i domaćini obiteljskog imanja su na raspolaganju svakim danom tijekom cijele godine. Organiziraju se jedinstveni treckinzi u prirodi, koji su pod stručnim vodstvom djelatnika rancha, kako bi Vam pružili potpuni doživljaj i sljubljivanje s konjima i prirodom. U programu treckinga u prirodi, Ranč Barba Tone za svoje cijenjene goste organizira ručak u jedinstvenim ambijentima dobro poznatih lokalnih ugostiteljskih objekata s istarskim specijalitetima i vinskim probama.

Stručni djelatnici vješto se služe engleskim i njemačkim jezikom kako bi turisti i svi posjetioci mogli kvalitetno uživati u konjima i prirodi!

jahanje - Ranch Barba Tone

Jahanje s konjima - Teambulding

Organiziraju se grupni i samostalni, višednevni i jednodnevni programi jahanja koji su pod stručnim nadzorom trenera i instruktora terapijskog jahanja. Konji su vrlo iskusni i poslušni, porijeklom polukrvni englezi i angloarapi, koji će u potpunosti zadovoljiti Vašu želju za rekreacijom i avanturom.

Organizirani teambulding veće ili manje skupine specijalnost su našeg ranča te se mnogi poduzetnici odluče za upravo ovakav način zbližavanja sa svojim kolegama i ostalim poslovnim suradnicima.

Važno je spomenuti Wolf-a, koji je svojim postignućima zaslužio vodeće mjesto na ranchu među konjima. U iznimno jakoj konkurenciji na brojnim natjecanjima osvojio je 82 zlatne medalje, 3 srebrne i jednu brončanu, te zajedno s ostalim trofejnim konjima vrijedan je svake pohvale. Turisti diljem svijeta dolaze u posjet obiteljskom imanju kako bi vidjeli na koji način i gdje se to treniraju tako uspješni konji u Endurance disciplini

Smještaj - ruralni turizam

Na samom ranchu nalazi se stara ruralna kuća od kamena pod nazivom ˝Tonica˝, koja ima smještajni kapacitet do 10 osoba. Stoljetna istarska kuća idealna je za obiteljski smještaj, avanturiste i lovce koji žele sa sobom povesti i svoje ljubimce, jer se uz voćnjak nalaze i popratni objekti za smještaj pasa, konja, te ostalih domaćih životinja. Kuća se sastoji od dvije spavaće sobe, jedne pomoćne i gostinjske sobe u kojoj se nalazi stoljetni kamin koji pruža toplinu u hladne zimske dane. Kuća će Vam na pravi način dočarati izvoran način života od prije 50 godina i istovremeno pružiti udobnost.

Na samom rachu se također nudi i smještaj u indijanskom selu sa šatorima, kampiranje i spavanje na ranchu u blizini konja. 

Vikend rute - Ranch Barba Tone

 

Učinite nešto za sebe i svoju obitelj i provedite nezaboravan dan ili cijeli vikend u prirodi i ugodnom društvu!

 DJELATNOSTI

  • Smještaj
  • Organizirano i individualno jahanje
  • Izleti
  • Kampiranje
ENG

Riding 

At the ranch, we also provide therapeutic riding program with trained leaders. And people with disabilities can ride through woods or on the ranch with the professional staff (licensed therapeutic horseback riding). 

Therapeutic riding is in the fall, winter and spring.

The riding school can come in the fall, winter or spring if you have 8 years and over. The course lasts 10 hours. At the rate we're doing the basics of off-road riding.

Outdoor activities - Swimming with horses

Experience a variety of outdoor activities and spend the day on one of our trips.

Childreen birthdays - Camp

Spend the best birthday party in our ranch, and find a acommodation in our camp.

Using riding services on daily basis, nature lovers who own their own camper can camp for free at the Barba Tone Ranch. 

For more infromation visit Istra riding.

DE

Riding

Auf der Ranch, bieten wir auch therapeutisches Reiten an mit ausgebildeten personal. Und Menschen mit Behinderungen können durch Wälder oder auf der Ranch mit dem professionellen Personal (lizenziert therapeutische Reiten) zu raiten lernen. 

Therapeutisches Reiten ist im Herbst, Winter und Frühling moglich. 

Ab 8 Jahren kan die Reitschule begonnen werden. Im Herbst, Winter und Frühling finden Reitkurse statt. Der Kurs dauert 10 Stunden. Im Kurs werden gelenderaiten beigeracht. 

Otudoor Aktivitäten

Erleben Sie eine Vielzahl von Outdoor-Aktivitäten und verbringen Sie den Tag auf einer unserer Reisen.

Kindergeburtstage - Camp

Verbringen Sie die beste Geburtstagsfeier in unserer Ranch, und finden Sie eine Unterkunft in unserem Camp.

Mit Riding Services auf der täglichen Basis, können Naturliebhaber, die ihre eigenen Camper können kostenlos an der Barba Tone Ranch Camp.

Für mehr Infromation besuchen Sie Istra Reiten.

PROIZVODI I USLUGE

Izleti - Plivanje s konjima

Odaberite neke od izleta koji su u ponudi poput: vikenda na moru, posjet Vicinoj špilji, posjet mjestu Prodol i panoramski izlet u Uvali Blaz. Izleti se odrađuju na konjima pod stručnim vodstvom, te se razlikuju po svojoj duljini i potrebnom broju osoba za njihovo održavanje. Posjet Uvali Blaz omogućen je tijekom cijele godine, u trajanju od 4 sata.

Pronađite idealan izlet za Vas i Vašu obitelj ili poslovne suradnike.

U sklopu izleta organiziraju se i plivanja s konjima koji omogućavaju jedinstven doživljaj za djecu i starije osobe. Iskusite jedinstven način zbližavanja s konjima i prepustite im se u potpunosti.

Terapijsko jahanje

Na ranchu se odvijaju i terapijska jahanja uz educirane voditelje programa. Jahanje je prilagođeno i omogućeno osobama s invaliditetom koje mogu jahati na samom ranchu ili kroz prirodu u pratnji licenciranog voditelja terapijskog jahanja. 

Vikend rute

Za nezaboravan provod i druženje u ponudi potražite organizirane vikend rute. Početak vikenda, odnosno petkom je predviđen dolazak na ranch i smještaj, dok je subota predviđena za posjet Vicinoj špilji, cjelodnevno jahanje na konju i dolazak u Hrboke gdje je organizirana večera i smještaj. Nedjeljni dio izleta je predviđen za posjet Uvali Blaz, starim mlinovima, ušću rijeke Raše, nakon čega slijedi ručak u agropansionu Bratulići i povratak na ranch.

Organizacija dječjih rođendana

U sklopu ranča organiziramo dječje rođendane. Mališanima je omogućeno višesatno druženje s konjima i ostalim životinjama, jahanje te ostale zabavne aktivnosti. Prostrano imanje ranča omogućuje prihvat većeg broja djece i odraslih te pruža nezaboravnu proslavu s životinjama u prirodi.
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se