TRAŽIŠ? NAĐI.

OPTIKA BULBUS

Sonnen brillen, dioptrische gläser, dioprtical Sunglasses, Einstärkengläser
Naziv poslovnog subjekta:    OPTIKA BULBUS
Adresa:   Trg prvog svibnja 3
                52100   Pula
Županija:   Istarska
Kontakt osoba:   Tomislav Vujčić
http://www.epula.info/optika-bulbus/
RADNO VRIJEME: Zimsko radno vrijeme: 9.00 - 17.00
O NAMA

OPTIKA BULBUS

Za pregled kod optometrista više se ne trebate naručiti.  U Optici Bulbus optometrist vam je uvijek na raspolaganju. Tomislav Vujčić svoje stručno znanje i obrazovanje stekao je u Njemačkoj, a bogato iskustvo od 13 godina prakticira u svojoj optici u centru Pule na adresi Trg prvog svibnja 3.
 
Optometrijski pregled besplatan je za sve klijente.
 
Posjetite nas u Optici Bulbus i uvjerite se u našu kvalitetu!
 
Jedna smo od rijetkih optika u kojoj optometrist nudi svoje usluge pregleda vida i tretiranja stanja kao što su kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam i presbiopiju. Nudimo vam potpunu uslugu i cjelokupni proces od kontrole vida pa sve do kupnje dioptrijskih naočala izrađenih za individualnog korisnika. 
 
Die Augenoptik Bulbus ist seit 14 Jahren (2003) im Zentrum von Pula am Markt
und bietet Ihnen professionele Beratung und kostenlose Augenkontrollen, fùr Korresktions und Sonnenbrillen aller Art (Einstärken, Gleiticht, Bifokal) sowie Sonnenbrillen aller Namenhaften führenden Herstellern.
 

Izrada naočala u optici

Glavna djelatnost nam je izrada dioptrijskih naočala. Nakon što vam pomognemo u odabiru najboljeg dioptrijskog okvira za vas, preporučit ćemo vam idealne naočalne leće. Optometrist će vas na temelju vaših individualnih potreba savjetovati i uvelike pridonijeti vašem ispravnom odabiru naočala za vid. Prioritet nam je vaš dobar vid, a udobnost, izdržljivost i estetika dioptrijskih okvira nam je važna te ćemo vam svojim znanjem pomoći odabrati one najbolje.

Popravak naočala

Oštećenje na naočalama može se dogoditi svakome. Ukoliko ste slučajno sjeli, stali ili su vam naočale oštećene na drugi način, samo ih donesite u našu Optiku Bulbus te ćemo vam popraviti oštećenje. Naše usluge i proizvodi cjenovno su prilagođeni tržištu i vašem budžetu.

 
Tradicija, vrhunska kvaliteta usluge, najbolja ponuda na jednom mjestu u ugodnom ambijentu, razlozi su da nas posjetite.


DJELATNOSTI

Optika Bulbus Vaš je partner za dobar vid. Nudimo vam besplatnu kontrolu vida, dioptrijske naočale, sunčane naočale te popravak naočala.
 
PROIZVODI I USLUGE

Besplatna kontrola vida
Dioptrijske naočale
Izrada naočala u optici
Specijalist za progresivne dioptrijske naočale
Popravak naočala
 
REFERENCE


 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"OPTIKA BULBUS" se nalazi u ovim kategorijama
Sonnen brillen, dioptrische gläser, dioprtical Sunglasses, Einstärkengläser, bifokalgläser, Gleitsichtgläser, alles auch als
Sonnenbrillen in Dioptrie, Bifokal, Gleitsicht, Brillenreparaturen, Löten aller Art mit Hydro, Pula, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se