MOBILART

Moderne kuhinje, dnevne sobe, proizvodnja, prodaja namještaja, Pula, Istra
Naziv poslovnog subjekta
MOBILART
   052/574-8... klikni za broj
   091/5319-0... klikni za broj
Adresa:   Montiron 43
                     52100   Pula
E-mail:  
info@store... klikni za email

Općina  Šišan
Kontakt osoba:   Vedran Storeli
Internet adresa: www.storeli.hr
  www.epula.info/mobilart
O NAMA

Mobilart je obrt osnovan 2002.godine kada je započeo svoje poslovanje isključivo kao trgovina - salon namještaja, kuhinja i aparata. Već 2003.godine započeli smo s vlastitom proizvodnjom namještaja, te od tada iz godine u godinu radimo na usavršavanju naših kuhinja, te nudimo moderne kuhinje.

U međuvremenu smo uz kuhinje proširili proizvodni program i na dnevne sobe koje su naš dopunski asortiman, a što je proizašlo iz trenda spajanja kuhinja i dnevnih soba u jednu cjelinu. Time smo u mogućnosti iz istih materijala i dekora proizvesti i moderne kuhinje i dnevne sobe, te tako omogućiti klijentima osmišljavanje jedne skladne cjeline.

Početkom 2011. godine osnovano je  poduzeće  STORELI d.o.o. koje će preuzeti određene djelatnosti obrta, prvenstveno one vezane uz proizvodnju moderne kuhinje, ali i marketing.
Tim korakom postavljeni su temelji za još veće iskorake u pogledu unaprijeđivanja korištenih tehnologija, usvajanja novih, ali i jačanja samog brenda MOBILART.
PROIZVODI I USLUGE

  • Moderne kuhinje
  • Dnevne sobe
  • Proizvodnja namještaja
  • Maloprodaja, veleprodaja
  • Fenix radne ploče

REFERENCE

Listu adresa naših prodajnih mjesta možete pogledati ovdje.
  KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se