TRAŽIŠ? NAĐI.

MOBILART

Moderne kuhinje, dnevne sobe, proizvodnja, prodaja namještaja, Pula, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    MOBILART
   Nazovite nas    

Adresa:   Montiron 43
                52100   Pula
Općina  Šišan
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Vedran Storeli
www.storeli.hr
www.epula.info/mobilart
O NAMA

Dizajn interijera - proizvodnja namještaja

Mobilart je obrt osnovan 2002.godine kada je započeo svoje poslovanje isključivo kao trgovina - salon namještaja, kuhinja i aparata. Već 2003.godine započeli smo s vlastitom proizvodnjom namještaja, te od tada iz godine u godinu radimo na usavršavanju naših kuhinja, te nudimo moderne kuhinje.
U međuvremenu smo uz kuhinje proširili proizvodni program i na dnevne sobe koje su naš dopunski asortiman, a što je proizašlo iz trenda spajanja kuhinja i dnevnih soba u jednu cjelinu. Time smo u mogućnosti iz istih materijala i dekora proizvesti i moderne kuhinje i dnevne sobe, te tako omogućiti klijentima osmišljavanje jedne skladne cjeline.
Početkom 2011. godine osnovano je  poduzeće  STORELI d.o.o. koje će preuzeti određene djelatnosti obrta, prvenstveno one vezane uz proizvodnju moderne kuhinje, ali i marketing.
Tim korakom postavljeni su temelji za još veće iskorake u pogledu unaprijeđivanja korištenih tehnologija, usvajanja novih, ali i jačanja samog brenda MOBILART.

Mobilart kuhinje

Kuhinje - Mobilart

Širok asortiman kvalitetnih kuhinja, modernog dizajna koji će se uklopiti u svaki interijer. Odaberite kuhinju po Vašem izboru raznih dekora i linija, te ostali popratni program poput: ručkica, radnih ploha i ostalih proizvoda. Velik izbor ručkica koje su u ponudi odgovaraju svakom dizajnu kuhinje i upotpunjuju njezin izgled. Od ostalih proizvoda u asortimanu Mobilart potražite: podizne sisteme za kuhinjske elemente, ocjeđivače, izvlačne košare, rasvjetne police, sisteme za ladice, kante za otpatke i još mnogo toga...

Linije kuhinja koje su dostupne u asortimanu Mobilarta:

Dnevne sobe  

Velik izbor namještaja za dnevne sobe modernog dizajna. Komode, ugradbeni ormari, ormarići za knjige dio su asortimana Mobilart dnevnih soba. 

Dizajn i vrstu dekora odabirete upravo Vi, kako bi se novi komad namještaja savršeno uklopio u postojeći stil dnevne sobe.

PROIZVODI I USLUGE

  • Moderne kuhinje
  • Dnevne sobe
  • Proizvodnja namještaja
  • Maloprodaja, veleprodaja
  • Fenix radne ploče
Mobilart - Namještaj  

REFERENCE

Listu adresa naših prodajnih mjesta možete pogledati ovdje. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se