KLEN

Decking, brodski pod, drvena građa, drvene terase,grede,drvena građa,peleti
Naziv poslovnog subjekta:    KLEN
   091 794 23... klikni za broj
Adresa:   Beloči 6
                52207   Pula
Općina  Barban
Županija:   Istarska
E-mail:  
klen@klen.... klikni za email

Kontakt osoba:   Sanjin Cetina
http://www.klen.hr/
http://www.epula.info/klen-plus/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: PON - PET: 07:00 - 15:00
O NAMA

Drveni centar Klen Plus

Drvni centar Klen Plus bavi se montažom i prodajom proizvoda od drvnog asortimana od 2013 godine. Nalazimo se u Barbanu, dvadesetak kilometara od Pule. Kod nas ćete pronaći drvne proizvode visoke kvalitete po prihvatljivim cijenama - masivne drvne podove za oblaganje eksterijera i sauna te kvalitetnu drvenu građu. Za lijepo i funkcionalno uređenje vašeg doma ili ugostiteljskog objekta naši će iskusni stolari izraditi namještaj po mjeri, a specijalizirali smo se i za gradnju ekoloških terasa. Koristimo samo visokokvalitetno drvo kako bi naši proizvodi bili što trajniji.
 
Nudimo i usluge izrade vrtnog namještaja. Pošaljite nam upit, raspitajte se o asortimanu i cijenama, naše stručno osoblje rado će vam pomoći savjetom kako biste da za vaš novac dobili samo najbolje.

Drvena i rezana građa

Nudimo vam široki asortiman kvalitetne drvene građe po povoljnim cijenama. Iz asortimana izaberite grede od konstruktivnog drva (KVH), grede DUO i TRIO, grede od lameliranog drva (BSH) i mnoge druge.

Opremanje interijera

Izrađujemo spavaće sobe, namještaj za predsoblja, kuhinje po mjeri, stepenice u drvu, sjedeće unutarnje garniture te namještaj za ugostiteljske objekte. Sve radove obavljamo profesionalno i precizno što naše proizvode čini kvalitetnim i dugotrajnim.

Brodski pod

Brodski pod naziv je za podnu oblogu od drveta. U našoj ćete trgovini pronaći brodske podove od hrasta, jele i ostalih vrsta drva različitih dimenzija, od 19 pa do 40 mm debljine i od 96 pa sve do 185 mm širine. Kako drvo na vašim podovima ne bi posivilo kao završni sloj koristimo lak ili ulje.

Decking

Čvrsta struktura i termo obrada drva decking čine otpornim na štetočine i vlagu te je stoga pogodan za korištenje u vanjskom prostoru poput vrtova, terasa i prostora oko bazena. Podna obloga napravljena od dugih daska dati će prostoru elegantan i moderan izgled. Učinite svoju oazu mira atraktivnom i sigurnom, montažu deckinga prepustite nama. Rado ćemo vam pomoći odabrati najkvalitetniju vrstu drveta prilagođenu vanjskoj površini koju želite obložiti.


PROIZVODI I USLUGE

 • Prodaja rezane građe i drvenih greda
 • Prodaja brodskog poda, poluoblica i podnica za terase
 • Prodaja deckinga s pripadajućim elementima potrebnim za montažu po principu „uradi sam" (vijci i pločice te potkonstrukcija ariš)
 • Prodaja OSB ploča
 • Prodaja vanjske stolarije, ulaznih vrata i prozora
 • Prodaja impregnacije za drvo
 • Usluga strojnog impregniranja greda, brodskog poda ...
 • Usluga stojne obrade završetaka greda, blanjanje greda...
 • Usluga postavljanja deckinga
 • Izrada i montaža drvenih terasa za mobilne kućice
 • Izrada vrtnih kućica
 • Izrada i montaža nadstrešnica i pergola
 • Izrada vanjskog namještaja
 • Usluga transporta
Drvni centar Klen  
KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se