TRAŽIŠ? NAĐI.

KLEN

Decking, brodski pod, drvene terase, grede, drvena građa,nadstrešnice,Pula,Istra
Naziv poslovnog subjekta:    KLEN
   Nazovite nas    

Adresa:   Beloči 7
                52207   Pula
Općina  Barban
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Sanja Brgić Cetina
http://www.klen.hr/
http://www.epula.info/klen-plus/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: PON - PET: 07:00 - 15:00
O NAMA

Drvni centar Klen Plus

Drvni centar Klen Plus bavi se montažom i prodajom proizvoda od drvnog asortimana od 2013 godine. Nalazimo se u Barbanu, dvadesetak kilometara od Pule i Labina. Kod nas ćete pronaći drvne proizvode visoke kvalitete po prihvatljivim cijenama - masivne drvne podove za oblaganje eksterijera i sauna, decking te kvalitetnu drvenu građu kao i pelete. Za lijepo i funkcionalno uređenje vašeg doma ili ugostiteljskog objekta naši će iskusni stolari izraditi namještaj po mjeri, a specijalizirali smo se i za izradu drvenih  terasa za mobilne kućice. Koristimo samo visokokvalitetno drvo kako bi naši proizvodi bili što trajniji.
 
Nudimo i usluge izrade vrtnog namještaja, stolova, klupa, nadstrešnica i pergola kao i  drvenih terasa za mobilne kućice. Pošaljite nam upit, raspitajte se o asortimanu i cijenama, naše stručno osoblje rado će vam pomoći savjetom kako biste  za vaš novac dobili samo najbolje.

Drvena i rezana građa

Nudimo vam široki asortiman kvalitetne drvene građe po povoljnim cijenama. Iz asortimana izaberite KVH i lamelirane grede te prosušene piljene grede iz pilane, po narudžbi. Svu građu možemo strojno dubinski impregnirati visokokvalitetnom ekološkom impregnacijom kako bi se dugotrajno zaštitila. 

 Brodski pod

Brodski pod naziv je za podnu oblogu od drveta. U našoj ćete trgovini pronaći brodske podove od hrasta, smreke i ostalih vrsta drva različitih dimenzija, od 19 pa do 40 mm debljine i od 96 pa sve do 185 mm širine. Kao dodatnu uslugu nudimo dubinsku strojnu impregnaciju za dugotrajnu zaštitu. 

Decking

Čvrsta struktura i termo obrada drva decking čine otpornim na štetočine i vlagu te je stoga pogodan za korištenje u vanjskom prostoru poput vrtova, terasa i prostora oko bazena. Podna obloga napravljena od dugih daska dati će prostoru elegantan i moderan izgled. Učinite svoju oazu mira atraktivnom i sigurnom, montažu deckinga prepustite nama. Rado ćemo vam pomoći odabrati najkvalitetniju vrstu drveta prilagođenu vanjskoj površini koju želite obložiti.
 
Izrada i montaža drvenih terasa za mobilne kućice
 
Izrađujemo drvene terase za mobilne kućice od visokokvalitetnog drva, impregnirane sukladno ekološkim standardima, uz montažu na terenu. Idejnim rješenjima i stručnim savjetima možemo udovoljiti svakoj Vašoj želji po pitanju tipa terase, konstrukcije, boje, dimenzije)
 
Izrada vrtnih kućica i drvenih konstrukcija
 
Vrtne kućice po Vašoj mjeri, izrađene od najkvalitetnijih materijala, dugoročno zaštićene od negativnih vanjskih utjecaja, pokrivene bitumenskom gutom uz montažu na terenu. 

Opremanje interijera

Izrađujemo spavaće sobe, namještaj za predsoblja, kuhinje po mjeri, stepenice u drvu, sjedeće unutarnje garniture te namještaj za ugostiteljske objekte. Sve radove obavljamo profesionalno i precizno što naše proizvode čini kvalitetnim i dugotrajnim.
 
 
Rješenja za Vaš eksterijer
 
Drvene ograde, tende, pergole, nadstrešnice, decking, postavljanje poda oko bazena, vrtni namještaj, sjenice, terase - sve na jednom mjestu. 
PROIZVODI I USLUGE

 • Prodaja rezane građe i drvenih greda
 • Prodaja brodskog poda, poluoblica i podnica za terase
 • Prodaja deckinga s pripadajućim elementima potrebnim za montažu po principu „uradi sam" (vijci i pločice te potkonstrukcija ariš)
 • Prodaja OSB ploča
 • Prodaja vanjske stolarije, ulaznih vrata i prozora
 • Prodaja impregnacije za drvo
 • Prodaja peleta i briketa
 • Usluga strojnog impregniranja greda, brodskog poda ...
 • Usluga strojne obrade završetaka greda, blanjanje greda...
 • Usluga postavljanja deckinga
 • Izrada i montaža drvenih terasa za mobilne kućice
 • Izrada vrtnih kućica
 • Izrada i montaža nadstrešnica i pergola
 • Izrada vanjskog namještaja
 • Izrada ograda
 • Izrada transportnih sanduka
 • Usluga transporta
Drvni centar Klen   POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se