TRAŽIŠ? NAĐI.

STREET SEAFOOD HOOK&COOK PULA

Fast food, fish, burger, snack bar
Naziv poslovnog subjekta:    STREET SEAFOOD HOOK&COOK PULA
   Nazovite nas    

Adresa:   Sergijevaca 18
                52100   Pula
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   hookandcook crew
http://www.epula.info/street-food-ruza/
http://www.instagram.com/hookandcookmedulin/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: 10:00 - 23:00
O NAMA


 

Hook & cook Pula

Hook and Cook Festival je pokret nastao iz ljubavi prema moru i hrani. Kolektiv je mladih entuzijasta i vizionara koji uvijek traže nove mogućnosti približavanja mora i morskih specijaliteta, novih prehrambenih navika i kulture življenja svim ljudima koji to prepoznaju.

Hook & Cook Pula - Street seafood

Hook and Cook projekt je dvojce prijatelja sa zdravim i otvorenim pristupom prema hrani, suradnji i kolaboraciji između vrsnog mladog ribara Siniše s dugogodišnjim iskustvom na plivarici i lovu na tune te mladog prvaka u podvodnom ribolovu i vječnog zaljubljenika u more Josipa.

 

Povezani morskom pričom i čvrstim partnerstvom predstavljaju se kao novi i snažni nositelji ribarskog sektora i ugostiteljstva s ciljem promoviranja kreativnih morskih jela na moderan street food način.

 

Pogledajte Hook & Cook menu.


Hook & cook Ruža


Cilj Hook & Cook-a jest sačuvati i održati prirodne resurse koji uvelike utječu na naš svakodnevni život i naše prehrambene navike. Poanta svega jest njegovati održivi pristup kvalitete, svježine, jednostavnosti i etike prilikom pripreme hrane kako bismo izvukli sve stare tradicionalne i nove originalne okuse i mirise u našim jelima. Na taj način uživamo povjerenje šire zajednice i kvalitetom možemo konkurirati jeftinim i brzim proizvođačima i ponuđačima hrane.


Duboko se nadamo da ćete i vi koji čitate ovo prepoznati projekt Hook & Cook i dopustiti nam da vam se približimo s našom hranom, idejama i idealima kao jednim novim, kvalitetnim i modernim poglavljem prehrane i načina života.

 

Dnevni menu pratite na našem facebook profilu.

DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Hook & Cook Pula
 
Fast food - Fish - Burger Pula

Street Food Ruža - Burgers POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"STREET SEAFOOD HOOK&COOK PULA" se nalazi u ovim kategorijama
Street seafood, street food, fast food, fish restaurant, burger, snack bar, hook&cook, hook & cook, hook 'n cook, hook and cook, Pula

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se