HOOK AND COOK / STREET FOOD RUŽA

Fast, fish, burger, snack bar
Naziv poslovnog subjekta:    HOOK AND COOK / STREET FOOD RUŽA
   Nazovite nas    

Adresa:   Sergijevaca 18
                52100   Pula
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   hookandcook crew
http://www.epula.info/street-food-ruza/
http://www.instagram.com/hookandcookmedulin/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: 10:00 - 24:00
O NAMA

STREET FOOD RUŽA U CENTRU PULE

 

 

Hook and Cook Festival je pokret nastao iz ljubavi prema moru i hrani. Kolektiv je mladih entuzijasta i vizionara koji uvijek traže nove mogućnosti približavanja mora i morskih specijaliteta, novih prehrambenih navika i kulture življenja svim ljudima koji to prepoznaju.

Hook and Cook "Ruža" - Street fish food Pula

Hook and Cook "Ruža” projekt je dvojce prijatelja sa zdravim i otvorenim pristupom prema hrani, suradnji i kolaboraciji između vrsnog mladog ribara Siniše s dugogodišnjim iskustvom na plivarici i lovu na tune i mladog prvaka u podvodnom ribolovu i vječnog zaljubljenika u more Josipa.

 

Povezani morskom pričom i čvrstim partnerstvom predstavljamo se kao novi i snažni nositelji ribarskog sektora i ugostiteljstva s ciljem promoviranja kreativnih morskih jela na moderan street food način.

 

Cilj Hook and Cook-a jest sačuvati i održati prirodne resurse koji uvelike utječu na naš svakodnevni život i naše prehrambene navike. Poanta svega jest njegovati održivi pristup kvalitete, svježine, jednostavnosti i etike prilikom pripreme hrane kako bismo izvukli sve stare tradicionalne i nove originalne okuse i mirise u našim jelima. Na taj način uživamo povjerenje šire zajednice i kvalitetom možemo konkurirati jeftinim i brzim proizvođačima i ponuđačima hrane.


Duboko se nadamo da ćete i vi koji čitate ovo prepoznati projekt Hook and Cook i dopustiti nam da vam se približimo s našom hranom, idejama i idealima kao jednim novim, kvalitetnim i modernim poglavljem prehrane i načina života.

PROIZVODI I USLUGE

Street food Ruža
 
Street Food Ruža - BurgersKONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"HOOK AND COOK / STREET FOOD RUŽA" se nalazi u ovim kategorijama
Street food, fast food, fish restaurant, burger, snack bar, Pula

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se