TRAŽIŠ? NAĐI.

HISTRIA APART

Prodaja luksuznih vila, real estate Istria, uređenje, dizajn interijera, Croatia, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    HISTRIA APART
   Nazovite nas    

Adresa:   Dalmatinova 4
                52100   Pula
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Marina Kajić
https://www.croatiapropertyistria.com/
http://www.epula.info/histria_apart/
https://www.histria-apart.com
Pridruži se
RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 16:00 | SUB: Po dogovoru
O NAMA

Prodaja luksuznih vila u Istri - Sale of luxury real estate in Istria Croatia

Od svog osnutka u 2005. pa do danas HISTRIA APART d.o.o. je dosljedno zadržala najviši standard usluga s bezprijekornim rekordom stručnosti i predanosti koje ulažemo u sve naše i vaše projekte. U naš sveobuhvatni portfolio svakodnevno unosimo kvalitetne nekretnine sa područja cijele Istre. Naš iskusni konzalting tim se predano bavi svim aspektima stjecanja nekretnina u Hrvatskoj i pruža stručne savjete i podršku ulaganja, akvizicije nekretnina, uspostavljanja pravnih entiteta u Hrvatskoj, upravljanjem projektima i postavljanjem odgovarajuće logistike. Naše poslovanje se temelji na izvrsnosti ponuđenih usluga, poslovnom integritetu i sveukupnoj transparentnosti u naćinu rada. To su vrijednosti koje pokreću i definiraju sve naše poslovne odluke. HISTRIA APART je potpisnik Kodeksa Etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina pri HGK.

 

 
 
Prodaja luksuznih vila Pula, Istra
 
Real estate Istra
DJELATNOSTI

HISTRIA APART d.o.o. za poslovanje nekretninama i turistička agencija
PROIZVODI I USLUGE

Posredovanje nekretninama u Istri

Angažiranjem licenciranog agenta ili agencije za posredovanje u prometu nekretnina kupac i prodavatelj će izbjeći moguće neugodnosti pa čak i malverzacije čime maksimalno osiguravaju svoju investiciju bilo da se radi o kupnji, prodaji ili najmu nekretnine. Prilikom odabira i angažmana posredničke agencije, između ostalog, treba obratiti pozornost i insistirati na odabiru agencije koja je na prvom mjestu ovlaštena za posredničke djelatnosti: agencija ili njeni agenti moraju biti u posjedu posredničke licence Hrvatske Gospodarske Komore jer se sukladno zakonu samo oni smiju uz naknadu baviti posredovanjem u prometu nekretninama. Svakako je preporučljivo da je agent kojeg želite angažirati stručno osposobljen odnosno licenciran za tu djelatnost. Licencirana agencija će provjeriti da svaka nekretnina ima svu potrebnu, zakonom propisanu dokumentaciju da bi bila na tržištu. Ako dokumentacija nije potpuna, licencirana agencija pružiti će najbolji savjet kupcu ili prodavcu te će znati poduzeti sve odgovarajuće radnje potrebne za ishodovanje istih. Licencirani agenti/agencije su aktivni, pružaju vrhunske usluge, povjerenje i sigurnost. Uz to oni se redovito informiraju, educiraju, predlažu, oblikuju i uveliko doprinose su-kreiranju tržišta nekretnina. Bilo da je riječ o kupnji ili prodaji, naši agenti će od prvog dana biti uključeni savjetom i posvetiti će vrijeme i znanje da cijeli proces prođe u najboljem redu i u skladu sa zakonom te na zadovoljstvo svih uključenih strana.Obratite nam se s povjerenjem.

Upravljanje nekretninama u Istri

Nudimo godišnje održavanje kao i Usluga najma, Turističke usluge i drugo.

Gradnja i opremanje nekretnina u Istri

Vođenje projekta
Za vas odabiremo stručne suradnike – projektante i izvođače radova te radimo organizaciju i vođenje svih potrebnih radnji od kupnje građevnog zemljišta i prikupljanja potrebnih dozvola za gradnju do završetka projekta i primopredaje ključeva našim klijentima.

Opremanje i ugradnja, Najbolji savjeti o izboru, izvoru, kupnji, isporuci i montaži

Cijene posredovanja nekretninama

REFERENCE

Potpuna referentna lista raspoloživa samo na kvalificiran zahtjev. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"HISTRIA APART" se nalazi u ovim kategorijama
Prodaja luksuznih vila, real estate Istria Croatia, uređenje, dizajn, interijera, Croatia, Istra, Pula

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se