TRAŽIŠ? NAĐI.

GRAĐEVINARSTVO STOJČIĆI

Iskopi, stojno žbukanje, krovopokrivač, bazeni, betoniranje, gradnja, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    GRAĐEVINARSTVO STOJČIĆI
OIB:  68599563930
   Nazovite nas    

Adresa:   Komunal 88
                52100   Pula
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Drago Zečević
http://www.epula.info/stojcici/
O NAMA

GRAĐEVINARSTVO STOJČIĆI PULA

Građevinarstvo Stojčići djeluje na području Pule i Istre, a bavi se iskopima, strojnim žbukanjem, krovopokrivačkim radovima, izradom bazena, betoniranjem i gradnjom. Kroz dvadeset godina rada stvorili smo prepoznatljivu kvalitetu rada, a naš stručni tim će vas uvijek savjetovati i odgovoriti vam na sve vaše nedoumice.

 

U posjedu imamo viljuškare i bagere s kojima obavljamo uslugu. Specijalizirali smo se za gradnju kuća i izradu bazena.

 

U građevinarstvu Stojčić možemo se pohvaliti uslugom "ključ u ruke". Na vama je samo da odlučite i odaberete vrstu radova, iznesete svoje želje, zajedno dogovorimo datum završetka usluge, a sve ostalo obavljamo sami! 

 

Iskopi

Iskopi bagerom i mini bagerom. Sve vrste iskopa: iskopi temelja, septičkih jama, uređenja dvorišta i okoliša, rezanje i razbijanje betona i asfalta...

Strojno žbukanje Pula

Najmoderniji, najracionalniji i troškovno najpovoljniji način žbukanja je upravo strojno žbukanje. Zaštita zidova i dobivanje ravne površine su glavni ciljevi žbukanja. 
Osnovno, strojno žbukanje dijelimo na unutarnje i vanjsko. Osnovna namjena unutarnje strojne žbuke je stvaranje jedne ravne oplemenjene površine te stvaranje ugodne atmosfere za stanovanje. namjena vanjskih žbuka je zaštita od atmosferskih utjecaja i mehaničkih oštećenja.

U građevinarstvu Stojčići strojno žbukanje izvodimo na više načina i s više vrsta gotovih žbuka.

Krovopokrivač Pula / Krovopokrivački radovi

Krovopokrivački radovi završna su faza u izgradnji objekata i vizualno su atraktivni dio objekta. Uloga i značaj ovih radova su od neprocjenjive važnosti zbog sprječavanja prokišnjavanja ali zahtijevaju ispravno postavljanje izolacija, pokrova i dobru izvedbu građevne limarije.

Najčešći se ljudi odlučuju na dvostrešne krovove (koji su ujedno najjednostavniji), ali danas su atraktivni i ravni krovovi.

Bazeni - gradnja

Projektiramo i gradimo sve vrste bazena: klasična gradnja, okrugli bazeni, ovalni bazeni."Betoniranje" bazena, odnosno izgradnja armirano-betonske konstrukcije bazena klasičnim načinom još uvijek je najčešći način gradnje bazena.


Izrada bazena cijene - pošaljite nam upit i saznajte cijenu odmah!

 

Betoniranje

Betoniranje se vrši ručno pomoću miješalica za beton i to omjerom 5 :1 - 5 dijelova šljunka i 1 dio cementa. Danas se sve više upotrebljava beton dovezen kamionima - miješalicama ili mikserima koji imaju zapreminu oko 4 - 5 m3. Ukoliko imate potrebe za uslugom betoniranja dvorišta ili ulaza slobodno nas nazovite na kontakt broj +385 (0)98/227-022DJELATNOSTI

  • Građevinarstvo
  • Iskopi
  • Strojno žbukanje
  • Krovopokrivač
  • Bazeni
  • Betoniranje
  • Gradnja
Iskopi bagerom - Građevinarstvo Stojčići 
PROIZVODI I USLUGE


REFERENCE

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"GRAĐEVINARSTVO STOJČIĆI" se nalazi u ovim kategorijama
iskopi, stojno žbukanje, krovopokrivač, bazeni, betoniranje, gradnja, Pula, viljuška bagera, građevinski radovi, ključ u ruke, izgradnja,

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se