TRAŽIŠ? NAĐI.

GLAVANI PARK

Zabavni park, team building, adrenalinski park, školski izleti i ekskurzije, adventure park
Naziv poslovnog subjekta:    GLAVANI PARK
   052 522 920
Adresa:   Glavani 10
                52207   Pula
Općina  Barban
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
www.glavanipark.com
www.epula.info/glavani-park
Pridruži se
O NAMA


Spremni za nalet adrenalina?
 
Pripremite se za dozu adrenalina, koja će stimulirati i uzbuditi sva vaša osjetila. Probajte nešto zabavno i novo posjetite najbolji adventure park u Istri Glavani park. Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima.
 
Glavani Park pregledan je i kontroliran od strane najvećih europskih autoriteta za adrenalinske parkove – the European Ropes Course Association. Potvrđeno je da Glavani park zadovoljava tražene EN standarde i međunarodne kodove za adrenalinske parkove.

Izgradili smo ovaj visoko kvalitetan i siguran zabavni park za Vas.

Za vas smo pripremili tri rute – žutu, plavu i crnu, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.

Zato dođite i uživajte u zabavnom adrenalinskom doživljaju u najboljem istarskom adrenalinskom parku –Glavani park. Neka školski izleti i ekskurzije postanu drugačiji u Glavani parku.
 
Glavani park
 
OTVORENI SMO SVAKI DAN CIJELE GODINE
 
Glavani Park nalazi se na cesti Vodnjan (10km) – Barban (6km). Ako dolazite cestom Pula – Labin  po dolasku u selo Manjadvorci pratite cestu koja vodi do Glavani. Dolaskom u Glavane skrenite lijevo, glavnom cestom vozite 300 metara i ugledati ćete Glavani Park.
DJELATNOSTI

  • Zabavni park
  • Team Building
  • Adrenalinski park
  • Školski izleti i ekskurzije
  • Adventure park 
Glavani park 

PROIZVODI I USLUGE

Avantura za cijelu obitelj

Glavani park idealno je mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Zaboraviti ćete na njih kada se popnete visoko u krošnje stabala.

Zabavni park - Glavani park nudi zabavu u kojoj može učestvovati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih.

Naše potpuno osposobljeno osoblje pokazati će Vam kako nositi i koristiti ​​opremu te Vas uputiti kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz njihovu pomoć proći ćete 2 metra visoku žutu rutu. Tada ste spremni za uspon na plavu rutu (6 m visoku), a nakon toga crnu 10 m visoku rutu!

Imate firmu, obrt? Iskoistite ovaj zabavni park i počastite svoje zaposlenike! Team building idealno je rješenje za dobre odnose u Vašoj firmi!

Otvoreni smo od 10.00 do 20.00 svaki dan uključujući i nedjelju.  Ako želite probati sve tri staze molimo vas da dođete najkasnije do 17.00 sati.


REFERENCE

(I: Glas Istre - 01.09.2014) 
 
 
(I: Glas Istre - 13.09.2014) 
 

 (I: Glas Istre - 02.09.2015) 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"GLAVANI PARK" se nalazi u ovim kategorijama
Zabavni park, team building, zabava, sport, adrenalinski park, adrenalinski sportovi, Glavani, školski izleti i ekskurzije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se