DJEČJI VRTIĆ SLATKI SVIJET

Dječji vrtić, dječja igraonica, za djecu, proslava rođendana, ljetni kamp, Pula
Naziv poslovnog subjekta
DJEČJI VRTIĆ SLATKI SVIJET
OIB:  28973802417
   052/55661... klikni za broj
   098/701-34... klikni za broj
Adresa:   Limska 3
                     52100   Pula
E-mail:  
dvslatkisv... klikni za email

Općina  Pula
Županija:   Istarska županija
Kontakt osoba:   Maja Pliško Škalic
Internet adresa: www.buzzclub.com.hr
  www.epula.info/djecji-vrtic-slatki-svijet/
 
Pridruži se
RADNO VRIJEME: 6,30 - 16,30
O NAMA

BEZBRIŽNO I UGODNO djetinjstvo u slatkom svijetu ...


Mališanima, ali i njihovim roditeljima već je dobro poznat Buzz Club - Klub zujalice na Kaštanjeru, ali ne znaju još svi da je od jeseni u tom prostoru otvoren novi - lijepo uređen, veseli i prozračan privatni Dječji vrtić SLATKI SVIJET. Ondje će, kao i dosad djelovati i igraonica - radnim danima u popodnevnim satima i vikendom.
 
Uz sklopu redovitog programa provodit će se i učenje engleskog i  talijanskog jezika. Djeca u toj dobi brže i lakše usvajaju pravilan izgovor, intonaciju i artikulaciju, a samim time razvijaju osjećaj sigurnosti i samopouzdanja, te spontanost u izražavanju. Također, u vrtiću se primjenjuje i pojačani program tjelesne i zdravstvene kulture, što podrazumijeva intenziviranje različitih motorničkih aktivnosti djece radi poticanja cjelovitog psihomotornog razvoja, stvaranje navika zdravih stilova života, usvajanje osnovnih pravila sportskog ponašanja (poštivanje pravila, timski rad, pozitivan natjecateljski duh), te glazbene radionice.

Zanimljiv je i naš ekološki program kojim se ukazuje na važnost brige za okoliš i njegovo očuvanje istraživanjem kako očuvati biljni i životinjski svijet, uzgajanjem sadnica, korištenjem recikliranog materijala, provođenjem projekata iz područja ekologije u suradnji s roditeljima. Održavat će se i primjeren program za predškolarce
 
     
U Buzz clubu -  Klubu zujalice organiziraju se proslave dječjih rođendana, u poslijepodnevnim satima i vikendom. Disco rođendani za djecu stariju od osam godina organiziraju se vikendom u večernjim satima, odnosno od 20 do 22 sata. Temeljem suradnjem s Udrugom Pupette, na proslavu rođendan može pristići djetetov omiljeni lik kao što su Elsa, Miki, Mini, Power Rangers, Spiderman, Batman... Osim u prostoru Kluba, moguće je proslavu dječjeg rođendana organizirati u Šijanskoj šumi.
 

 
 Želite biti dio našeg tima? Slobodno nas kontaktirajte!
Dobrodošlicu u vrtić žele vam tete Maja, Suzi i Tea!
DJELATNOSTI

- Dječji vrtić
- Dječja igraonica
- Dječji ljetni kamp 
- Buzz Club - Klub Zujalice
 
 
 
 
 

Dragi roditelji,

obavještavamo vas da upisi u Dv "Slatki svijet" traju i dalje, do popunjenja grupe. Za detaljnije informacije u vezi boravka vašeg djeteta u vrtiću, cijena naših usluga, radnog vremena i svega što bi vas moglo zanimati slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 098701349 ili nas posjetite radnim danom od 6,30 do 16,30 sati.

PROIZVODI I USLUGE

Proslave rođendana
Disco rođendani
Glazbene radionice
Ekološki program
Učenje engleskog i talaijanskog jezika

KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"DJEČJI VRTIĆ SLATKI SVIJET" se nalazi u ovim kategorijama
Dječji vrtić, dječja igraonica, za djecu, proslava rođendana, ljetni kamp, Pula, ekološki program