AUDIO LAB

Najam, prodaja, servis audio i video opreme, rasvjeta, razglas, scenska rasvjeta, ozvučenje, izrada rack kovčega
Naziv poslovnog subjekta:    AUDIO LAB
OIB:  31294022988
Adresa:   Trg 1.istarske brigade br.2
                52100   Pula
Županija:   Istarska
E-mail:  
audiolab@a... klikni za email

Kontakt osoba:   Dean Pavletić
http://www.audiolab.hr
http://www.instagram.com/audiolabpula/
www.epula.info/audiolab
Pridruži se
O NAMA

 
AudioLab je tvrtka koju sačinjava tim ljudi povezanih zajedničkom ljubavlju prema glazbi i novim tehnologijama, a koji su ponaosob u različitim ulogama bili uključeni u mnogobrojne različite glazbene projekte u proteklih četvrt stoljeća te tako stekli široko iskustvo na polju korištenja profesionalne audio i light opreme.
 
 
 
 


Naš cilj je zadovoljiti potrebe naših klijenata za profesionalnom audio opremom i scenskom rasvjetom kroz iznajmljivanje, prodaju, montažu, servis, usluge profesionalnog snimanja i obrade zvuka.

Naše usluge na polju prodaje uključuju savjetovanje, nabavu, isporuku i montažu opreme, te intervencijsko i redovno održavanje za cjelokupno vrijeme njene eksploatacije. Projekte izvodimo neposredno u suradnji s investitorom, krajnjim korisnikom ili drugim ugovarateljima.

Ono čemu pri tom pridajemo veliku pozornost je podrška kupcu, od savjetodavne prilikom odabira najboljeg rješenja za njegove specifične potrebe, preko edukacijske prilikom isporuke, odnosno upućivanja u rad, pa sve do postprodajne podrške tijekom čitavog vremena eksploatacije opreme. Upravo postprodajna podrška našim kupcima je ono što nas razlikuje od sličnih tvrtki iz branše, jer se u svako doba mogu osloniti na našu stručnu pomoć pri dijagnosticiranju i otklanjanju svih vrsta problema koji mogu nastati u životnom vijeku uređaja.

No, naša podrška kupcima nije ograničena samo na segment prodaje, već se iskazuje i kod iznajmljivanja opreme gdje zajedno s organizatorom i izvođačima iznalazimo najbolja tehnička rješenja brinući o svakom detalju kako bi cjelokupni rezultat bio besprijekoran glazbeni doživljaj.

Jedan od važnijih segmenata našeg poslovanja je i najam opreme. Iznajmljujemo svu potrebnu opremu za koncerte i slične događaje od ozvučenja i scenske rasvjete do «binske opreme»: bubnjevi, pojačala za instrumente i sl..

Osim toga, kompetentni smo za pružanje kompletne servisne podrške svojim klijentima. Servisiramo pro audio opremu (pojačala, zvučnike, miksere itd.), rasvjetnu opremu (rasvjetna tijela, upravljačke kontrole itd.) kao i ostalu profesionalnu opremu usko vezanu uz ozvučenje i scensku rasvjetu
 

Pratite nas na Instagramu

DJELATNOSTI

  • Najam
  • prodaja
  • servis audio i video opreme
  • Scenska rasvjeta i ozvučenje
  • Projektiranje i instaliranje audio i video opreme

 


PROIZVODI I USLUGE

Naša ponuda obuhvaća:

Najam ozvučenja, rasvjete i prateće opreme  za potrebe koncerata, modnih revija, vjenčanja  i ostalih priredbi 
  • prodaja audio, video i rasvjetne opreme 
  • montaža opreme na objektima 
  • servis audio, video i rasvjetne opreme
  • izrada kovčega i prijenosnih rack ormarića - Adam Hall 
  KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"AUDIO LAB" se nalazi u ovim kategorijama
Najam, prodaja, servis audio i video opreme, rasvjeta, razglas, scenska rasvjeta, ozvučenje, izrada rack kovčega

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se