TRAŽIŠ? NAĐI.

MEDVID PRODUKCIJA

promo video, snimanje, reklame, live streaming, Istra, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    MEDVID PRODUKCIJA
   052 384 948
Adresa:   Valturska 33
                52100   Pula
Županija:   istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Boris Plastić
http://www.medvid.hr
http://www.istralive.com/
https://www.instagram.com/medvidprodukcija/
http://www.epula.info/medvid_produkcija/
Pridruži se
O NAMA

MEDVID PRODUKCIJA
 
 
Tvrtka smo koja se bavi video i audio produkcijom te multimedijom. Posjedujemo broadcast televizijsku opremu i u potpunosti smo opremljeni za terenska i studijska TV snimanja.
 
Jedina smo video produkcijska kuća na području Istre i šireg područja s vlastitim reportažnim kolima koja uključuju do 9 kamera za TV prijenose uživo i studijska snimanja. Predanim i kontinuiranim radom danas se nalazimo među nekoliko najuspješnijih hrvatskih tvrtki u domeni video produkcije i postprodukcije.
 
Proizvodimo televizijski program i tv prijenose uživo za sve nacionalne televizijske kuće, kao i za lokalne i inozemne TV postaje. Specijalizirani smo za sportske TV prijenose.
 

Snimanje promo videa, Istra

 
Pored toga, proizvodimo glazbene video spotove, promotivne video materijale za poduzetnike, promidžbene filmove za turističke tvrtke, te multimedijske DVD video prezentacijeTakođer, proizvodimo informativni i magazinski program za najjače nacionalne TV kuće.
 
Potpuno smo opremljeni za sve vrste snimanja, od jednostavnih snimanja s jednom kamerom, do onih zahtjevnijih TV produkcija s više kamera, odnosno s reportažnim kolima. Naš tim je sastavljen od petnaestak stalnih zaposlenika – snimatelja, novinara, montažera, grafičara i multimedijskih specijalista, te desetak vanjskih suradnika. Uspješno konkuriramo na tržištu visokom kvalitetom naših proizvoda i usluga.
 


www.istralive.hr
Pratite prijenos događaja uživo na internetu
 

Live streaming Istra

 
Istra Live prva je istarska specijalizirana internetska stranica za live stream, odnosno za prijenose uživo na internetu - bilo na našu ili vašu internetsku stranicu, Youtube ili televizijski kanal.

Namijenjena je onima koji svoj program, prezentaciju, event, sportsko događanje, koncert, konferenciju ili bilo koji poslovni ili privatni događaj žele uživo prenositi putem interneta. Po završetku Live stream-a, video je moguće pogledati i kasnije s obzirom da ostaje na našoj stranici.

Prednosti live streama i ovakvoga načina prezentacije su višestruke; Vaš je događaj, usluga ili proizvod dostupan široj publici, svakome tko ima pristup internetu. Stvara se mogućnost dodatne zarade i blagonaklonost sponzora koji vas podupiru, te pay per view, odnosno naplata gledatelju prije nego li mu omogućimo gledanje.

Za live stream koristi se vrhunska oprema i sofisticirana tehnologija, digitalna reportažna kola sa (do) 6 kamera (ovisno o zahtjevima klijenata) i SNG vozilom opremljenim satelitskim sustavom za javljanja uživo putem satelita. Putem SNG vozila je moguće spajanje na internet, te slanje materijala na FTP servere.

Vrhunska kvaliteta snimke prema broadcast standardima može se koristiti i u emitiranju na svim jačim TV kućama u regiji, koje istovremeno mogu preuzeti signal. Ovisno o željama i zahtjevima klijenata moguće je i koristiti usluge montiranja – obrade video i audio materijala, ubacivanja grafike i animacija te korištenje arhive u kojoj se nalazi nekoliko tisuća sati različitog materijala.

Istaknite se - promovirajte svoj posao, proizvod ili uslugu direktnim putem u realnom vremenu. Putem live stream-a budite ispred ostalih te proširite doseg i utjecaj ključnih događaja, sastanaka i poruka. Dopustite da vrhunska tehnologija radi u vašu korist!
 

  

 

 DJELATNOSTI

MEDVID PRODUKCIJA PULA / WWW.ISTRALIVE.COM
 • Video produkcija
 • Video snimanje
 • Live stream, prijenos uživo
 • Snimanje spotova, snimanje reklama
 • Promo video
PROIZVODI I USLUGE

VIDEO PRODUKCIJA
 • Reportažna kola
 • ENG snimanja
 • Video postprodukcija
 • Glazbeni spotovi
 • TV emisije i TV serije
 • Korporativni i dokumentarni filmovi, TV spotovi i reklame, multimedija
 • Video arhiva
 • 2D I 3D video animacije
 • Audio produkcija


REFERENCE

Video galeriju naših radova možete pogledati na našem YouTube kanalu, a ostale reference pogledajte ovdje.
 

  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se